Mengenai Kami
Kami bermula pada tahun 1981 dengan nama JJC Furnishing Shades & Screens dan berbangga kerana menawarkan perkhidmatan peribadi yang berkualiti, berdasarkan pelbagai pilihan produk, nasihat pakar dan mutu kerja profesional.

Kami mempunyai pengaturan bekalan yang baik dengan jenama terkemuka lantai lamina, permaidani, langsir dan kertas dinding. Pelbagai produk dan pasukan jualan profesional kami membolehkan kami menawarkan penyelesaian untuk kebanyakan aplikasi.

Kami boleh menyediakan produk kami kepada pelanggan komersial dan domestik di seluruh Malaysia.

 
Kenapa pilih kami?


Orang yang membantu, mesra dan dengan janji untuk memberi anda perkhidmatan peribadi dan nasihat profesional yang anda harapkan daripada syarikat yang mengambil berat tentang reputasinya dan menggembirakan anda.
 
Permaidani & Lantai


Lawati kami atau kami akan datang kepada anda. Dengan rangkaian produk lantai yang luas untuk dipilih dan pilihan langsir dan bidai yang baik, kami boleh membantu anda menyelaraskan warna dan bahan yang akan kelihatan sempurna di rumah anda.
 
Kayu & Laminasi


Lantai Kayu
Lantai kayu tahan lama, mudah dibersihkan dan bebas habuk. Lantai kayu keras boleh didapati dalam pelbagai warna dan reka bentuk. Terdapat kayu yang sesuai dengan pilihan atau bajet semua orang.


Lantai Laminate
Lantai berlamina adalah bergaya dan serba boleh serta dibina untuk menahan kehidupan keluarga yang ketat. Sistem klik mudah membolehkan papan diletakkan dengan cepat dan anda boleh berjalan di atasnya terus. Mereka menggabungkan kepraktisan dan ketahanan yang luar biasa dengan penampilan yang tampan, kehidupan sihat bebas habuk dan sesuai untuk kawasan trafik tinggi, mempunyai rintangan noda dan calar yang unggul.


Vinyl
Kami membekal dan memasang pelbagai jenis lantai vinyl domestik dan kontrak. Daripada lantai keselamatan tidak licin kepada rangkaian vinyl domestik kami dalam pelbagai pilihan tekstur, corak dan warna. Kami membekalkan dan memuatkan vinil berkusyen yang kini tersedia dalam pelbagai pilihan tekstur, warna dan corak, menggabungkan kemewahan mampu milik dengan keanggunan dan kepraktisan.
 
Kertas dinding


Kami juga membekalkan kertas dinding mengikut citarasa anda. Datang dan pilih daripada rangkaian buku sampel kami. Pilih daripada pelbagai jenis sampel yang tersedia dengan kami.
 
Bidai buatan khas


Kami pakar dalam bidai yang dibuat khas. Kami membekalkan dan memuatkan semua jenis bidai termasuk roller, Roman dan venetian blinds, bamboo blinds, vertical blinds.
 
Langsir buatan khas


Kami juga pakar dalam semua jenis pembuatan langsir dan aksesori langsir. Kami juga menawarkan lawatan ke rumah, perkhidmatan mengukur percuma dan konsultasi reka bentuk dan warna.
 
Filem Tingkap


Kami adalah pembekal filem tingkap terkemuka di kawasan JB. Pemasang filem tingkap kami berkemahiran tinggi dan terlatih sepenuhnya dalam memasang semua jenis filem kawalan solar, filem tingkap ultraviolet, filem tingkap manifestasi dan bidai solar. Kami mengekalkan reputasi kami untuk kualiti dengan melatih tukang kami dengan teknik aplikasi filem tingkap solar terkini dan memastikan tukang kami adalah cekap dan profesional.
Switch To Desktop Version